Mindfulness training, een verruiming voor lichaam en geest

Als we het over schoonheid hebben, hebben we het niet alleen over uiterlijke schoonheid. Schoonheid wordt gecreëerd vanuit binnen is een vaak gehoorde kreet en dat is waar. Zowel doormiddel van goede voeding als doormiddel van goed geestelijke gesteldheid.

Nu is vooral dat laatste echt iets waar veel mensen kansen laten liggen. Door een druk leven heeft men veel last van stress en komt men moeilijk tot rust.

Mindfulness training

Mindfulness training kan hierbij heelgoed helpen. Het is een goede zet om te beginnen met de basiscursus waarbij alle ins en outs te leren van mindfulnesstraining.

Wij hebben een training gevolgd bij het instituut: Lesinmindfulllnes. Het leuke was dat we ons afvroegen wat we konden verwachten van de resultaten. Daar is geen pasklaar antwoord, zolang je gemotiveerd bent kan het stress verminderen, rust geven, maar ook een boost van energie. Doorloop de weg en ontdek wat er voor jou inzit vertelde de docent ons.

Na één les is het natuurlijk moeilijk over een resultaat te spreken, maar aan het einde van de training hadden we in ieder geval genoten! We gaan zeer zeker de gehele mindfulness training afmaken.


Leave a Reply

Your email address will not be published.