Samantha’s nageltips top 3!

Dit keer heb ik een top 3 gemaakt van mooie nagelproducten die goed voor iedereen zijn. Zowel voor bedrijven (beautysalons, nagelsalons e.d.) als voor particulieren. Deze producten zijn afkomstig uit deze webshop. Deze webshop is een groothandel voor bedrijven maar particulieren kunnen hier ook producten kopen. De winkel werkt met staffelkortingen, dit kan dus voordelig zijn voor groothandels. Nu even terug naar de tips top 3 die ik vandaag voor jullie heb samengesteld:

Oefenen?

Steeds vaker starten mensen (vooral vrouwen) een nagelsalon of beauty bedrijf op. Voordat je hier mee begint is het noodzakelijk dat je ervaring hebt met de nagelproducten die op de markt beschikbaar zijn. Daarnaast is het ook handig om een aantal proefpersonen uit te nodig waarop je de diensten kunt oefenen. Mocht je nou niemand kunnen vinden, geen probleem! Er bestaan namelijk oefenhanden. Voor enkele tientallen euro’s kun je al een oefenhand tot je beschikking hebben en hier eenvoudig de diensten op uitoefenen. Zo kun je je prima voorbereiden op de toekomstige klanten.

Glitter gel lak

Wie wilt er nou geen glitter nagels? Het is weer eens wat anders dan de normale standaard kleuren en hiermee ben je dus anders dan anderen waardoor je opvalt! Daarnaast zijn de producten erg goedkoop en makkelijk te gebruiken. Aarzel daarom niet om het eens te proberen, het zal je geld gegarandeerd waard zijn. Mocht je er alsnog niet uitkomen bij het aanbrengen van de glitter nagels? Mail mij dan even en ik zal je persoonlijk helpen met het aanbrengen van de glitter gel nagels.

Nail art

Zijn glitter nagels nou niets voor jou? Dat kan natuurlijk, niet iedereen houd van opvallende nagels. In dat geval is nail-art misschien wel een optie voor jou. Je kunt allerlei soorten nagels bestellen: nagels met op de top enkele glitters, nagels met opplak diamanten en andere sieraden en “nagel tape”. Met


Leave a Reply

Your email address will not be published.